Er is voor ondernemers zeer veel software op de markt te verkrijgen en bij het maken van keuzes wil Accountantskantoor Fiscam u  graag helpen, om zodoende de administratieve processen eenvoudiger, sneller en efficiënter te maken, zodat u snel inzicht krijgt in geheel of delen van uw administratie. 

 

Wij hebben inmiddels vele boekhoudpakketten, projectadministratiesystemen, facturatie pakketten en andere bedrijfsondersteunende softwarepakketten gezien en willen graag deze kennis met u delen.

 

Zodra u een keuze heeft kunnen maken, begeleiden wij u graag met de inrichting van de softwarepakketten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de software.

 

Vragen met betrekking tot het aanschaffen van hardware en het installeren van software zijn vaak technisch  van aard en hiervoor zijn vele specialistische bedrijven op de markt, die u hiermee kunnen helpen. Ook met deze vraagstukken kunnen wij u direct of indirect vaak ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord.   

 

 

 

Financiële pakketten

 

Afhankelijk van uw bedrijf en uw specifieke wensen kunnen wij u advies geven over de aanschaf en het gebruik van een financieel softwarepakket.

 

Door onze jarenlange ervaring en het werken met meerdere pakketten kunt u een goede keuze maken.

 

 

 

Exact online

 

Wanneer u ervoor kiest dat Fiscam uw boekhouding verwerkt in een boekhoudprogramma, zullen wij hiervoor meestal gebruik maken van het online boekhoudprogramma “Exact online”. Dit programma is een “in the cloud” oplossing van Exact, wat wil zeggen, dat het boekhoudprogramma op een sterk beveiligde externe server is opgeslagen van een van de grootste softwareleveranciers van Nederland en waarbij de boekhouding door u als klant, maar ook voor ons als accountantskantoor te benaderen is via een gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft als klant de mogelijkheid om mee te kijken in uw eigen administratie, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de administratie te boeken en ons de boekhouding op afstand te laten controleren en/of te laten corrigeren. Door op deze wijze samen te werken, kan u dagelijks beschikken over actuele cijfers, welke u weer kan gebruiken voor uw debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, maar ook kunt u daardoor beter uw onderneming  sturen, daar u meer en sneller inzicht heeft in de kosten en opbrengstenstromen snel inzichtelijk heeft. Deze wijze van samenwerking kan er dagelijkse actuele informatie worden verkregen uit uw deze wijze van werken , controleren en/of u ondersteunen met uw boekhouding, zonder dat wij perse bij u langs moeten komen.

 

Bereikbaarheid

Ma. t/m vr. bereikbaar

van 8.30u tot 17u

Centrum Roermond

Snel en makkelijk te vinden.

Gratis Parkeren

Advies voor Ondernemers

Advies nodig?
Maak een afspraak.

Kennismakingsgesprek Gratis!