Accountancy

Fiscam Accountants Roermond
Vaktechnisch is Accountantskantoor Fiscam verbonden aan de beroepsorganisatie voor Accountants, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants genaamd, afgekort NBA.

Om lid te mogen zijn van deze organisatie, dient de accountant een specialistische opleiding afgerond te hebben, om zodoende ook persoonlijk de titel AA (Accountant Administratieconsulent) of RA (Registeraccountant) te mogen voeren.

 

In veel landen is, net als in Nederland, de accountantstitel een wettelijk beschermde titel en daarmee is het kwaliteitsniveau, de deskundigheid en de correcte toepassing van de (wettelijke) regels gewaarborgd.  De NBA speelt een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants, waardoor het kwaliteitsniveau ook op peil blijft. Voor nadere informatie aangaande het beroep van accountant kunt u kijken op de site van de NBA.

Fiscam-38
Fiscam-27
De accountants en assistenten van Accountantskantoor Fiscam kunnen u als ondernemer op vele gebieden direct of indirect helpen met allerlei vraagstukken.

Een accountant is van oorsprong iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. De accountant van tegenwoordig moet echter zeer breed georiënteerd zijn en multidisciplinair, dat wil zeggen op de hoogte zijn van vele vakgebieden, om zodoende de ondernemer van deze tijd goed bij te kunnen staan.  Het gaat al lang niet meer alleen om financiële vraagstukken, maar ook fiscale, juridische, organisatorische en bankzaken komen op het bordje van de accountant terecht en hierin dient hij de ondernemer te begeleiden en adviseren.

 

Ook is het voor u als ondernemer belangrijk dat Fiscam op basis van waarnemingen, informatie en gesprekken een signaalfunctie heeft, zodat er accuraat en op een juiste wijze actie wordt ondernomen om problemen te voorkomen en mee te denken de onderneming vooruit te helpen. Dat mag en kan van ons verwacht worden, echter is een en ander altijd een voortvloeisel van een goede en open samenwerking tussen (assistent-)accountant en de ondernemer.   

Financiële dienstverlening

Wij kunnen onze klanten helpen bij vele ondernemings-vraagstukken in de breedste zin van het woord en dat betreft met name de volgende specifieke werkgebieden:

 

  • Accountancy
  • Bedrijfsadvisering
  • Begeleiding startende ondernemers
  • Belastingaangiften
  • Boekhouding
  • Loonadministratie
  • Prognoses en begrotingen
  • Sociale verzekering
  • Subsidie- en financieringsaanvragen

Fiscam is partner van:

lid-nba-logo-standaard
fiscount-logo
1280px-Exact_logo.svg
Vrijblijvend

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je meer informatie of heb je een vraag die je aan ons wilt voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.

Scroll naar boven