Accounting services

Onze dienstverlening

Financiële dienstverlening

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in de financiële dienstverlening aan MKB ondernemers en geven je graag advies op maat.

Fiscam-39

Accountancy

Vaktechnisch is Accountantskantoor Fiscam verbonden aan de beroepsorganisatie voor Accountants, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants genaamd, afgekort NBA. Om lid te mogen zijn van deze organisatie, dient de accountant een specialistische opleiding afgerond te hebben, om zodoende ook persoonlijk de titel AA (Accountant Administratieconsulent) of RA (Registeraccountant) te mogen voeren. 

Administratieve diensten

Wij verzorgen, conform de verstrekte opdracht, de gehele of een gedeelte van uw financiële administratie. Dit kan zowel bij ons op kantoor als op locatie gebeuren. Ook kunnen we uw financiële administratie (vanaf het begin) opzetten en indien nodig begeleiden.

 

Uw administratie wordt door onze medewerkers snel en vakkundig ingevoerd en/of gecontroleerd, zodat u periodiek up to date informatie tot uw beschikking heeft. 

Fiscam-7
Fiscam-31

Fiscale diensten

Het verzorgen van de fiscale aangiften maakt deel uit van ons dienstenpakket; Uw aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting wordt samengesteld op basis van de samengestelde en goedgekeurde jaarrekening, aangevuld met overige fiscaal relevante gegevens. Ons kantoor heeft bij de belastingdienst een beconregeling, wat inhoudt dat wij een uitstelregeling hebben, waar al onze zakelijke en particuliere klanten in meelopen. Hierbij hebben we als kantoor de mogelijkheid om de aangiften verspreid binnen 16 maanden na afloop van een jaar in te dienen.

 

Salarisadministratie

Accountantskantoor Fiscam is gespecialiseerd in de verwerking van uw salarisadministratie en het geven van advies met betrekking tot het personeelsbeleid van uw organisatie. De volgende werkzaamheden kunnen voor u worden gedaan: Salarisverwerking, HRM en advisering.

Fiscam-17
Fiscam-32

Automatisering

Er is voor ondernemers veel software op de markt te verkrijgen en bij het maken van keuzes wil Accountantskantoor Fiscam u graag helpen.


Wij kennen vele boekhoudpakketten, projectadministratiesystemen, facturatie pakketten en andere bedrijfsondersteunende softwarepakketten en willen graag deze kennis met u delen.

Fiscam is partner van:

lid-nba-logo-standaard
fiscount-logo
1280px-Exact_logo.svg
Vrijblijvend

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je meer informatie of heb je een vraag die je aan ons wilt voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.

Scroll naar boven