Automatisering

Fiscam Accountants Roermond
Er is voor ondernemers veel software op de markt te verkrijgen en bij het maken van keuzes wil Accountantskantoor Fiscam u graag helpen.

Wij kennen vele boekhoudpakketten, projectadministratiesystemen, facturatie pakketten en andere bedrijfsondersteunende softwarepakketten en willen graag deze kennis met u delen.

 

Als u een keuze heeft gemaakt, begeleiden wij u graag met de inrichting van de softwarepakketten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de software.

 

Vragen met betrekking tot het aanschaffen van hardware en het installeren van software zijn vaak technisch van aard en hiervoor zijn vele specialistische bedrijven op de markt, die u hiermee kunnen helpen. Met deze vraagstukken kunnen wij u direct of indirect ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord.   

Fiscam-33
Fiscam-28
1280px-Exact_logo.svg
Financiële pakketten

Afhankelijk van uw bedrijf en uw specifieke wensen kunnen wij u advies geven over de aanschaf en het gebruik van een financieel softwarepakket.

 

Door onze jarenlange ervaring en het werken met meerdere pakketten kunt u een goede keuze maken.

Exact online

Wanneer u ervoor kiest dat Fiscam uw boekhouding verwerkt in een boekhoudprogramma, zullen wij hiervoor meestal gebruik maken van het online boekhoudprogramma Exact online. Dit programma is een “in the cloud” oplossing van Exact. Dit betekent dat uw boekhouding voor u als klant, op elke willekeurige computer met internetverbinding te benaderen is via een gebruikersnaam en wachtwoord.

 

U heeft als klant de mogelijkheid mee te kijken in uw eigen administratie, maar u kunt er ook voor kiezen zelf de administratie te boeken en ons de boekhouding op afstand te laten controleren en/of corrigeren. Door op deze wijze samen te werken, kunt u dagelijks beschikken over actuele cijfers en kunt u uw onderneming beter sturen, omdat u sneller inzicht heeft in de kosten en opbrengsten.

Financiële dienstverlening

Wij kunnen onze klanten helpen bij vele ondernemings-vraagstukken in de breedste zin van het woord en dat betreft met name de volgende specifieke werkgebieden:

 

  • Accountancy
  • Bedrijfsadvisering
  • Begeleiding startende ondernemers
  • Belastingaangiften
  • Boekhouding
  • Loonadministratie
  • Prognoses en begrotingen
  • Sociale verzekering
  • Subsidie- en financieringsaanvragen

Fiscam is partner van:

lid-nba-logo-standaard
fiscount-logo
1280px-Exact_logo.svg
Vrijblijvend

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je meer informatie of heb je een vraag die je aan ons wilt voorleggen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.

Scroll naar boven